Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

“Goede diensten lever je door een goed product”

15 juni 2016

Wooninrichter Van der Meer en Lommers heeft sinds kort een nieuwe huisstijl. In fris groen en grijs presenteert het bedrijf zich als modern en eigentijds. Wat níet verandert is de van oudsher bekende kwaliteit en service van dit bedrijf uit Katwijk a/d Rijn.

Woninginrichter Van der Meer en Lommers is sinds jaar en dag een bekende naam in Katwijk en omstreken. In 2008 namen Sjaak Alberts en zijn zoon Jasper het bedrijf over van de oorspronkelijke oprichters. Sjaak had op dat moment zijn sporen al dik verdiend in het vak: “Hij zit al veertig jaar in de woninginrichting”, vertelt echtgenote Marja, die zelf als administratieve kracht bij het bedrijf betrokken is. “Ook als ondernemer had hij al ruime ervaring.” De laatste jaren was ook zoon Jasper in de woninginrichting komen werken en zeker voor hem was een eigen winkel een grote wens. “Toen deze kans zich aanbood hebben we die gegrepen.”

Fris

De kersverse eigenaren kregen het meteen voor de kiezen. Amper een paar maanden na de overname drong de economische crisis goed door in Nederland. Niet verwonderlijk dus dat 'frivole' zaken als restyling van de huisstijl even moest wachten. Maar dit jaar is het er wél van gekomen: “We zijn er nog en de markt trekt goed aan. Dat merken we aan het toenemende klantenbezoek en de grotere orders. Er wordt weer gebouwd, verbouwd en verhuisd, en de klanten hebben er weer vertrouwen in.” En dus was ook het moment daar om met de restyling aan de gang te gaan. In fris groen en modern grijs laten grote borden op het pand zien: hier zit dé Katwijkse wooninrichtingsspecialist! Kleuren en vormen zijn veranderd, maar de naam is gebleven, “want we staan goed bekend in Katwijk. Dat merken we, omdat veel van onze klanten via andere klanten komen.” Dat betekent niet dat het bedrijf op haar lauweren rust: “Je moet jezelf blijven bewijzen.”

Gewoon goed

En dat doet Van der Meer en Lommers dan ook. In de eerste plaats door gewoon goede producten te leveren. “Van oudsher zijn wij specialisten voor tapijt, gordijnen en overige binnenraambekleding zoals shutters, horren, lamellen en rolgordijnen. Sinds enkele jaren is daar de specialisatie van 'harde' vloeren bijgekomen: parket, laminaat en PVC vloeren. Zeker PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair, niet alleen omdat ze gemakkelijk in onderhoud en zeer slijtvast zijn, maar vooral ook omdat PVC vloeren heel goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. “Het geleidt goed en geeft dus een heel goed rendement.” Dat betekent overigens niet dat tapijt helemaal 'uit' is. Integendeel. “Het komt weer terug. Vooral voor trappen en slaapkamers wordt het veel gevraagd.” De kwaliteit van tapijt is in de laatste jaren ook enorm toegenomen. “Je hebt veel minder last van stof en ook qua schoonmaken is er meer mogelijk. Dus je hoeft niet meer bang te zijn voor die vlek in het tapijt.”

Aan de slag

Voor ieder wat wils in het ruime assortiment van Van der Meer en Lommers dus. “Als je veel kunt aanbieden heb je nergens voordeel bij en kun je echt aan klanten verkopen wat bij hén past”, zo vat Marja de verkoopfilosofie samen. “Pas met een goed product kun je een goede dienst leveren.” En die dienstverlening zit wel snor. Nadat de klanten hun wensen hebben aangegeven komen wij langs om te zien of wat mensen willen ook echt kán, en om alles op te meten. Vervolgens krijgt de klant de offerte, en plannen wij een afspraak voor de verwerking in.

Van der Meer en Lommers
Sandtlaan 42 
2223 GG Katwijk ZH
Telefoon 071 40 710 46 
www.vanderenmeerlommers.nl

Meer Ondernemers in beeld nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer