Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Katwijkse architecten slaan de handen ineen

08 januari 2016

Twee uit Katwijk afkomstige architecten gaan samenwerken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Bram van der Meij en Cornelis van Rijn zijn beiden opgegroeid in Katwijk aan Zee en kennen elkaar van de middelbare school. Hoewel ze allebei een eigen architectenbureau buiten Katwijk hebben zijn ze betrokken gebleven bij het dorp. Ze volgden de ontwikkelingen de afgelopen jaren op de voet, kritisch, en zijn nu voornemens er ook een actieve bijdrage aan te gaan leveren.

Bram is de zoon van architect Sam van der Meij - bekend als wederopbouw-architect en regionaal actief geweest tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Bram heeft sinds 2001 een eigen architectenbureau, BRAMarchitecten. Het vorig jaar opgeleverde nieuwe hoofdkantoor van Kubo Tuinbouwprojecten in Monster is een goed voorbeeld van zijn brede expertise: 3.000 m2 nieuwbouw kantoor, interieurontwerp voor Het Nieuwe Werken, maatwerk meubilair en de complete terreininrichting. In Katwijk heeft hij in opdracht van de gemeente onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van uitbreiding en verbouw van het bestaande zwembad Aquamar.

Cornelis van Rijn heeft ruime ervaring in het buitenland opgedaan als architect en bouwmanager. Engeland, Saoedi-Arabië, Parijs (bij Calatrava), Sint Petersburg, en momenteel in Londen en New York. In Nederland werkt hij vanuit Leiden onder de naam Van Rijn architecten onder meer voor ontwikkelaars.Beiden zijn van mening dat de meer dan 63 duizend Katwijkers, waaronder 7 duizend ondernemers, gebaat zijn bij een ruimer aanbod van lokaal gewortelde architectenbureaus.

De nieuwe Katwijkse Architectencombinatie Van der Meij en Van Rijn profileert zich als dé Katwijkse partij voor alle vragen op het gebied van nieuwbouw, verbouw, interieur, openbare ruimte, bouwmanagement, advies en onderzoek. Van een uitbouw tot de realisatie van woningen; van kinderdagverblijf tot verzorgingstehuis; van vooronderzoek via ontwerp tot bouwmanagement; van vergunningen tot oplevering. Het credo van Van der Meij en Van Rijn: ‘Behoud wat goed is, en ontwerp de rest!’.

Ook een artikel met foto's (en film) in onze rubriek Zakelijk Gezien of één van de andere nieuwsrubrieken? Mail ons!

Meer Ondernemers in beeld nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer