Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Michel van der Bent start nieuwe uitvaartonderneming

Nieuwe-uitvaartonderneming-michel-van-der-bent
27 mei 2016

Katwijk is een nieuwe uitvaartonderneming rijker: Van der Bent Uitvaart. Eigenaar van deze onderneming is Michel van der Bent uit Katwijk.

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de automatisering, ontstond bij hem twee jaar geleden de gedachte om in de uitvaartbranche te gaan werken. Na ervaring opgedaan te hebben als kistdrager en als verzorger van overledenen (dit doet hij momenteel nog steeds regelmatig), is hij in 2015 begonnen met een opleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo in Geldermalsen. Het werd hem al snel duidelijk dat hij een graag een eigen uitvaartonderneming wilde gaan beginnen. Nadat hij in december 2015 een uitvaart van de moeder van vrienden van hem verzorgd had, is hij dat plan concreet gaan maken.

Op tijd nadenken

Deze maand is hij officieel gestart. Een van zijn belangrijkste motto’s is het mensen bewust maken om tijdig over hun uitvaart na te denken. Op zijn site is te lezen: “De meeste mensen gaan pas over een uitvaart nadenken, als er iemand overlijdt. En dat is te begrijpen. Daar denken ze liever (nog) niet aan. Van der Bent Uitvaart vindt het belangrijk dat van tevoren juist wél te doen. Op een moment dat u nog de tijd en de gelegenheid hebt om daar goed en rustig over na te denken. Wij adviseren u dan ook om vast te leggen wat uw wensen zijn, mocht u komen te overlijden. En om dit ook te bespreken met uw naasten".

Daarnaast vindt deze onderneming het erg belangrijk dat nabestaanden kunnen aangeven wat ze willen. Rondom de verzorging en de uitvaart en welke rol zij daarin willen spelen. Het tijdig nadenken (en bespreken) van een uitvaart, maakt dat nabestaanden zich bewuster worden van de rol die zij willen vervullen bij een uitvaart.

Meer informatie kunt u vinden op www.vanderbentuitvaart.nl.

Meer Ondernemers in beeld nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer