Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Scan4Life geeft inzicht in gezondheid

19 januari 2017

Scan4Life is de praktijk van Daisy van Oosten. Daisy was altijd al geïnteresseerd in voeding en gezondheid en is zich in 2015 gaan verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer. Na deze opleiding, wilde zij meer kennis over het menselijk lichaam en heeft de opleiding Medische Basiskennis gedaan.

 “In 2014 kwam ik in aanraking met de bodyscan en was onder de indruk van wat dit voor mensen kon betekenen,” vertelt Daisy. “Ik vond dat meer mensen dit moesten ervaren. Met mijn kennis van voeding, mijn medische basiskennis en de gerichte opleiding vanuit Zwitserland, heb ik in juni de stap gezet om een eigen praktijk te openen. In mijn praktijk voer ik de scans en behandelingen uit en geef voedingsadvies. Ik wil mensen er bewust van maken preventief met gezondheid bezig te zijn en niet te wachten tot er symptomen of klachten ontstaan. De bodyscan is daarvoor een mooie uitkomst.”

Blokkades

Daisy legt uit hoe Scan4Life werkt. “Scan4Life is een holistische bodyscan. Dit betekent dat elk deel van het lichaam wordt gescand. In acht minuten wordt zichtbaar of er bijvoorbeeld blokkades of tekorten in het lichaam zijn ontstaan. De scan wordt uitgevoerd door middel van ECG-plakkers op het lichaam. Het is een elektromagnetische scan. Dat klinkt misschien eng, maar het is volstrekt ongevaarlijk. De scan wordt diep in het lichaam op celniveau uitgevoerd. Met een speciaal ontwikkeld computerprogramma worden de blokkades geregistreerd en een analyse gemaakt.

Analyse

Deze analyse wordt direct besproken en mogelijke oplossingen aangegeven,” vervolgt Daisy. “Mensen die bij mij komen hebben soms al een heel traject achter de rug. Door het holistisch perspectief, komt goed in beeld wat de gesteldheid van het lichaam en de geest is en waardoor de klachten worden veroorzaakt. Klachten variëren van vage klachten tot ernstige concrete (pijn)klachten. Met de uitkomsten van de scan en mijn kennis van de orthomoleculaire voedingsleer ben ik in staat mensen te helpen klachten te verminderen of zelfs weg te nemen. Maar ook zonder klachten is het aan te raden elk halfjaar een scan te maken. Het spoort tijdig tekorten en blokkades op en je kunt daardoor klachten voorkomen.”

Scan4Life
Prins Hendrikkade 74
2225 HP  Katwijk
info@scan4life.nl
www.scan4life.nl
Daisy van Oosten: 071-5428531

Meer Ondernemers in beeld nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer