Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

AOK Korting bij Snella Autowas: Mooi meegenomen!

22 april 2015

Je staat er niet direct bij stil, maar eigenlijk is het wel logisch. Iets wat je goed onderhoud, gaat langer mee. Dat geldt ook voor je auto. Maar ja, je weet hoet het gaat. Schoonmaken schiet er vaak bij in. Dat weet Rob van Geldorp ook. Vanaf 1998 is hij het gezicht van Snella Autowas. Samen met zijn team heeft hij door de jaren heen al heel wat auto's schoongemaakt. En hij probeert het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bedrijven kunnen kiezen voor een abonnement. Het stofzuigen is gratis en de keuze voor een carwashpas is niet gek. Want regelmatig je auto wassen betekent niet alleen het behoud van je auto en het besparen van onderhoudskosten, maar levert met de carwashpas ook wasvoordeel op. Op twee manieren. Opwaardeervoordeel of punten sparen voor een GRATIS wasbeurt. Sowieso ervaar je direct het gemak van de carwashpas. Je laat 'm zien en je kunt je auto de wasstraat in rijden. Terwijl je geniet van een gratis bekertje koffie komt je auto er aan het eind van de wasstraat weer spik en span uit.

Snella Autowas heeft een leuke actie om dit te ervaren. Kortingsbonnen! "Vergeet niet de bon uit te printen en in te leveren! Mooi meegenomen toch, zullen we maar in 'wastermen' zeggen...Tot ziens bij Snella Autowas!"

Meer Onderweg nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer