Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Autocentrum van Egmond: Naast VW en AUDI nu SEAT en SKODA

19 februari 2016

Vanaf begin januari is er in onze showroom behoorlijk wat veranderd. Naast het totaal aanbod van auto's wat normaal al bij ons te vinden was hebben we er iets heel moois bij! Wij zijn namelijk nu de verkoopvestiging van de hele regio voor nieuwe maar ook gebruikte SEAT en ŠKODA modellen. Het is een aanvulling op alles wat we normaal al deden. Dus wij blijven het vertrouwde adres voor een goede gebruikte auto in iedere prijsklasse. Ook kunt u nog steeds bij ons terecht voor een (nieuwe) VW of AUDI.

Prettige samenwerking

Er was al jaren een zeer prettige samenwerking met dealer Wittebrug. Toen bij ons op kerstavond de telefoon ging met de vraag of we Wittebrug wilden helpen met een probleem was daar bij ons dus ook niet veel tijd voor nodig. Natuurlijk helpen we! Het pand in Leiden waar Wittebrug hiervoor in zat moest plotseling leeg en toen ontstond er een ruimte probleem, want waar laat je ineens die auto's?  Kiezen voor een stuk grasveld met een container als kantoor of voor een mooie showroom op een goede locatie. Binnen een paar dagen was dat laatste geregeld! Auto's werden naar ons toe gehaald en binnen een mum van tijd stonden er van zowel ŠKODA als SEAT een aantal prachtige showroom modellen. Verkopers Peter Ravensbergen en Leo Beekhuis kregen er vanaf toen ook gelijk een verkoper bij. Uiteraard moest dat iemand zijn die past in dat wat klanten bij het Autocentrum zoeken. Service gericht en meedenken met de klant! Wij zijn dan ook erg blij met Remco Martijn als collega.

Ook op zoek naar een (nieuwe) ŠKODA of SEAT? Of gewoon naar een leuke andere auto? Kom dan snel langs bij onze showroom of bel ons voor een afspraak voor een proefrit. De verkopers staan u graag te woord!
 
Autocentrum van Egmond
Langevaart 1a, Rijnsburg
Tel. 071-4022911 en kies optie 2
www.acvanegmond.nl

Meer Onderweg nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer