Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

AutoCentrum van Egmond: 'ouderwets goede service'

22 april 2015

Leo Beekhuis en Peter Ravensbergen zijn geen onbekenden in autoland. Leo heet ons hartelijke welkom in de showroom van AC van Egmond aan de Langevaart in Rijnsburg (gemeente Katwijk). Tussen bijna 40 auto's in verschillende prijsklassen, maken we kennis met een veelzijdig bedrijf en een gedreven automan. "Wij zijn specialist in VW, AUDI, SEAT en SKODA maar sterk in elk merk", zegt Beekhuis lachend. "In de showroom vind je het occasionaanbod. De meeste auto's staan binnen, dus kunnen onder ideale omstandigheden bekeken worden. En zijn er specifieke wensen voor een bepaald merk, dan gaan we voor je aan het werk." Het is ons direct duidelijk dat een eerlijk en deskundig advies hier centraal staat. Beekhuis kent de autowereld als geen ander. Hij zit z'n leven lang in auto's en weet niet anders of het gaat over auto's. Zijn visie en advies is gestoeld op jarenlange ervaring.

"AC van Egmond is een familiebedrijf waar je in alles kunt rekenen op de 'ouderwets goede service', of het nu gaat om de inkoop of verkoop van een nieuwe auto of een occasion. Hetzelfde geldt voor onze garage, waar wij vakkundig repareren en onderhoud plegen tegen een eerlijke prijs. We kunnen er de nieuwste auto's uitlezen met de modernste apparatuur van Bosch. En het wordt nu het zomer wordt, ook weer tijd voor de vakantiecheck."

Beekhuis: "Deze zomer gaan weer veel mensen op weg. Dan wil je niet voor vervelende verassingen komen te staan. Een vakantiecheck is een goed idee, maar misschien is de aankoop van een nieuwe auto nu ook een goede keus. Zeker als er inmiddels sprake is van een gewijzigde gezinssituatie en je een kleinere of juist grote auto wilt. Met elk budget kun je bij ons terecht!"

Een opvallend onderdeel van AC van Egmond is het private lease concept: IKRIJ.nl. Een nieuwe auto, inclusief airco & radio/cd, reserveer je heel eenvoudig in zeven stappen, voor een vast laag maandbedrag: vanaf €199. Alle kosten voor gebruik van de auto zijn hierin opgenomen. En je hebt verder helemaal geen zorgen en gedoe. Tijdelijk is er ook een actie. je krijgt er gratis een semi geïntegreerd navigatiesysteem bij.

Ook deze zomer staat AC van Egmond graag voor je klaar. Ravensbergen: "Altijd welkom aan de Langevaart 1a in Rijnsburg. De koffie gaan we vers zetten! Nog net niet ouderwets met geklopte melk, maar wel een heerlijk bakje, dat verzeker ik je. En als het om auto's gaat komen we er altijd uit. Reken daar maar op."
 

Meer Onderweg nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer