Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

De juiste begeleiding bij rijschool Correct

29 mei 2015

Els Machichy de Jager is tijdens het lesgeven helemaal in haar element. In haar lichtblauwe Volkswagen Polo bezorgd ze haar leerlingen een gezellige en leerzame les. “We voelen ons allemaal thuis op de weg bij Correct” , lacht de eigenaresse. Bij het familiebedrijf krijgt elke leerling zijn/haar persoonlijke aanpak. Hierdoor zal de leerling de lessen enthousiast blijven volgen. 
 
De persoonlijke aanpak is belangrijk omdat uiteraard iedereen anders is. De een wil te snel en alles in 1 keer, en dat zal soms moeten worden afgeremd. De stappen in de rijopleiding zullen dan groter zijn. De ander heeft meer moeite en dient een aangepast ritme te krijgen door kleinere deelstappen in de opleiding. Het vak is zeker niet vrij van psychologisch inzicht van de instructeur. Elke instructeur heeft dit bij Correct volledig onder de knie door de jarenlange ervaringen en de bijscholingen. Qua instructeurs is er genoeg keuze tussen 5 mannen en 4 vrouwen. Zo kun je onder andere een spoedcursus doen als je daar de tijd voor hebt of theorielessen volgen. En behalve je autorijbewijs kun je bij Correct ook je aanhangwagen, motor- of brommer rijbewijs halen.
 
De persoonlijke aanpak blijkt ook uit de speciale faalangstbegeleiding. “Niet iedereen springt zo huppakee, die auto in. Ik geef nu les aan een meisje die van een andere rijschool komt. Ze was daar al meerdere keren gezakt en zag het niet meer zitten. Het was een nare ervaring en ze is daar heel onzeker van geworden. We proberen  stapje voor stapje het vertrouwen weer op te bouwen. Ze doet het nu onwijs goed!! Zo zie je maar dat faalangst versterkt kan worden door een verkeerde aanpak en vervelende ervaringen.”
 
In 1990 begon Els samen met haar man de autorijschool. Ze begonnen met zijn tweeën, maar intussen is Correct uitgegroeid tot 9 instructeurs. Allemaal familie van elkaar. “We zijn ontzettend close. Ik ben dan ook erg trots op onze rijschool.” Het slagingspercentage liegt er niet om, ongeveer 70% van de leerlingen slaagt de eerste keer. Het gemiddelde in de omgeving ligt op 50%. Een mooie score met zoveel leerlingen die afrijden en zoveel verschillende instructeurs.
 
Wil je je rijbewijs halen met de beste begeleiding? Kijk naar de Correct zomeracties.
Deze zomer kan je knallen!!

Kijk op de website http://www.correctverkeersschool.nl

Meer Onderweg nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer