Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Van schuur naar allround autobedrijf

25 augustus 2015

62 jaar geleden begon Kees Heemskerk in een oude schuur aan de Lange Vliet in Rijnsburg. Hier kreeg hij menig beschadigde auto weer aan de praat. Zijn drie zonen hebben hier op voortgeborduurd. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een allround autobedrijf. De drie broers Jac, Jan en Kees hebben hun eigen specialisatie waardoor ze samen voor een compleet plaatje zorgen. Komt u voor een nieuwe auto, occasion, leasing, schade of onderhoud? Het kan allemaal op de Langevaart 34. in Rijnsburg.

In de showruimte springen meerdere auto’s in het oog. Voor ieder wat wils. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de merken Dacia, Renault en Peugeot. De auto’s hebben volgens Heemskerk de drie belangrijkste punten: comfort, een mooie wegligging en ze zijn van betrouwbare kwaliteit. Daarnaast heeft Heemskerk altijd een veelzijdig aanbod van occasions. Auto’s in allerlei soorten en maten voor een scherpe prijs. Ze adviseren en helpen graag bij het personaliseren van uw auto.

Het autobedrijf heeft sinds 20 jaar geleden ook een dochterbedrijf: Heemskerk Autolease. U kunt hier terecht voor lease van alle automerken. Het bedrijf is erg flexibel en denkt graag met u mee. Er zijn verschillende standaardpakketten, maar Heemskerk denkt ook “out of the box”. Makkelijk, en gegarandeerd rijplezier. Daar gaat het om.

Natuurlijk kunt u bij Heemskerk ook, net als vroeger, voor schade of onderhoud terecht. Alleen nu niet meer in een oude schuur maar in een moderne werkplaats. De broers zijn met een steeksleutel in de hand opgegroeid en weten als geen ander hoe ze uw auto in topconditie moeten brengen. De monteurs kunnen met elke auto uit de voeten. Aanpakken en vakkundig herstellen of repareren, is het motto. Direct aan de slag, zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt. Bij grotere werkzaamheden krijgt u een gratis leenauto mee.

Autobedrijf Heemskerk heeft deze zomer een aantal leuke occasions, waaronder een Fiat 500 cabrio. Top om nog even lekker te genieten! Van het zonnetje en nu ook van de zonnige prijs!

Meer Onderweg nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer