Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Vrijwilligers gevraagd voor het Valkenburgs Pontje

16 november 2015

Oproep: vrijwilligers gevraagd voor het Valkenburgs Pontje…

We zoeken met spoed vrijwilligers (vanaf 18 jaar) die één keer per maand gedurende vier uur op zon- en feestdagen het Valkenburgs Pontje willen bedienen. We werken in ochtend- en middagploegen van vier uur (09.00 – 13.00 en 13.00 – 17.00 uur).

Je krijgt vooraf een gedegen instructie om de pont als een goede veervrouw of veerman te kunnen bedienen. Daarnaast komt het vrijwilligersteam regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen.

Wil je eerst meer informatie?  Bel dan met Jan Bakker, voorzitter, telefoonnummer: 071–4075460 of stuur een email naar: janp.bakker@ziggo.nl Je kunt natuurlijk ook op een zondag een keer langskomen om te kijken of dit werk wat voor je is. Het ponthuis ligt in het verlengde van de Broekweg in Valkenburg. Je kunt het niet missen.

Het kan toch niet zo zijn dat op een stralende zon- of feestdag de fietsers en voetgangers niet kunnen genieten van zo’n heerlijke overtocht van Rijnsburg naar Valkenburg en v.v. Doe de klassieker van drs. P, de veerpont, eer aan en laat deze ook op die dagen oversteken. Graag tot ziens!

Jan Bakker,

voorzitter Het Valkenburgs Pontje

Meer Onderweg nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer