Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Geert van Zandwijk viert 40-jarig onderwijsjubileum

jubileum-onderwijs-geert-van-zandwijk
07 december 2016

Geert van Zandwijk, directeur van het Visser ’t Hooft Lyceum in Rijnsburg heeft gisteren zijn 40-jarig onderwijsjubileum gevierd. De festiviteiten vonden plaats in het schoolcomplex aan het Rijnsburgse Noordeinde en werden bijgewoond door zijn familie, zijn drie broers, docenten, Managementteam en vrienden.

De schooldirecteur werd overweldigd door een surpriseparty die speciaal voor hem was georganiseerd. Het waren niet alleen cadeaus, hij werd bezongen en zijn werkzame leven werd op rijm uitgelegd in chocoladeletters. Daarnaast waren er lovende woorden voor de jubilaris.

Het Managementteam roemde zijn kwaliteiten zoals doorzettingsvermogen, moed, compassie en vooral de bevlogenheid om zijn leerlingen dat te bieden, waarmee zij verder kunnen in het leven.

De goede resultaten van de school, het huiswerkvrij leren, de vele mogelijkheden en vooral de bijzondere aandacht voor de leerlingen werden belicht. Speciaal ook voor diegene die achter dreigen te blijven. ‘We waarderen Geert om wie hij is en wat hij voor onze leerlingen en de school betekent’, zeiden Anneke Ravensbergen en Metta Troostvertel MT-leden. Ieder kind zou hier hun opleiding moeten kunnen genieten. Wij zijn trots op onze directeur.’ Ook waren er waarderende woorden van de 99 jarige oud directeur C. van Zandwijk via een video-opname. Op zijn nuchtere manier beschreef hij de kwaliteiten van zijn zoon.  

De warme woorden van iedereen emotioneerden Van Zandwijk. ‘Ik was totaal verrast. Ik hoop dat nog veel leerlingen de kans krijgen van onze school en het docententeam te genieten.’

Meer Onderwijs nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer