Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Pensioentour van CDA-er Pieter Omtzigt

07 februari 2017

INGEZONDEN CDA- Op woensdag 15 februari doet de pensioentour van Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt ook Rijnsburg aan. Vanaf 19.00 uur is hij, samen met CDA-jongerenkandidaat Julius Terpstra uit Leiden, te gast bij de CDA-afdelingen uit de Duin- & Bollenstreek. De bijeenkomst wordt gehouden in het complex van FloraHolland in Rijnsburg en staat open voor alle belangstellenden. Aanmelden is niet nodig.

Pieter Omtzigt heeft al een flink aantal plaatsen in Nederland aangedaan met zijn pensioentour en trekt steeds volle zalen. Pensioen is een thema waarover veel Nederlanders zorgen hebben. Al sinds 2003 houdt hij zich als Kamerlid met dit onderwerp bezig. In 2012 werd hij met voorkeurstemmen herkozen als Kamerlid en in de afgelopen jaren ontwikkelde hij zich tot de luis in de pels van de regering. Hij beet zich vast in zaken als de reorganisatie bij de belastingdienst, het dossier rond de ramp met de MH17, de pensioenregelgeving en de vervolging van christenen in het Midden-Oosten. In 2014 benoemde de parlementaire pers hem tot parlementariër van het jaar en in september 2016 ontving hij de eervolle Prinsjesprijs, die wordt uitgereikt aan een politicus die in optreden of handelen van bijzondere betekenis is voor het gezag van het parlement en voor de vitaliteit van de parlementaire democratie van Nederland.

Julius Terpstra heeft 'wortels' in Rijnsburg 

Naast Pieter Omtzigt is ook Julius Terpstra aanwezig, de jongerenkandidaat van het CDA uit Leiden. De familie van Terpstra heeft haar wortels in Rijnsburg en hij heeft in zekere zin dus een thuiswedstrijd. Julius zal in gesprek gaan over zijn inzet en ideeën voor jongeren: het moet voor jongeren makkelijker zijn om een studie te gaan volgen, een vaste baan te vinden of een huis te kopen of te huren.

Ten slotte zal gastheer FloraHolland een korte presentatie houden over het belang van de veiling voor de wereldwijde bloemenhandel.

 

Meer Politiek nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer