Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

VVD: praat mee

16 januari 2017

INGEZONDEN VVD KATWIJK - De VVD Katwijk-Rijnsburg-Valkenburg houdt maandagavond 23 januari een openbare bijeenkomst met als onderwerp; Verkeer- Vervoer- Economie. Belangrijke onderwerpen gezien het feit dat over niet al te lange tijd een besluit moet worden genomen over bijvoorbeeld de mogelijke realisatie van het R-net in Katwijk. Daarnaast is er de besluitvorming van de Rijnland route en niet te vergeten een spoedige realisatie van de Noordelijke randweg en de verlengde Westerbaan.

Ten aanzien van het onderwerp economie is het van belang de ontwikkeling van het vliegveld Valkenburg te volgen, waar mogelijkheden kunnen worden geschapen voor niet alleen woningbouw maar ook ruimte wordt geschapen voor innovatieve bedrijven. Al met al genoeg om met elkaar over al deze zaken van gedachten te wisselen.

De VVD wil graag van u weten hoe u over al deze onderwerpen denkt. Ze nodigen u graag uit voor deze openbare bijeenkomst die wordt gehouden op 23 januari in de Roskam, Katwijk a/d Rijn, aanvang 19.30 uur. Eveneens aanwezig zijn de heer Floor Vermeulen, Gedeputeerde provincie Zuid-Holland en Barbara Visser, Tweede Kamerlid VVD. De koffie staat klaar.

Meer Politiek nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer