Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Drone filmt dorpsderby
11 april 2017

De dorpsderby tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys stond afgelopen weekend op het programma en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Binders in beeld

30 maart 2017

De Binders vonden dat het tijd was voor een uniek kijkje in hun dagelijkse activiteiten.

Bouw nieuw zwembad door drone in de gaten gehouden

28 maart 2017

VIDEO - Drone Experience volgt de bouw van het nieuwe zwembad aan de Piet Heinlaan niet op de voet, maar vanuit de lucht.

Katwijkers geven ongezouten mening over Tweede Kamerverkiezingen

13 maart 2017

De verkiezingen voor de Tweede Kamer een ver van je bed show? Dit jaar niet. Internetzender Podkat en nieuwswebsite allesoverkatwijk.nl slaan de handen in één en halen de verkiezingen naar Katwijk. Tijdens de verkiezingsavond zenden zij live 'Wat kiest Katwijk' uit, een talkshow voor én met de Ka ...

Podkat presenteert eerste mini-documentaire

09 maart 2017

Internetzender Podkat heeft vandaag zijn eerste mini-documentaire online gezet. De mannen hebben een bezoekje gebracht aan Kosovo om zelf met jongeren te praten over de armoede in hun buurt. De jongeren daar kunnen geen onderwijs volgen en leven onder hele andere omstandigheden dan de Katwijkse docu ...

Podkat - Whatsappbord waarschuwt criminelen

06 maart 2017

Criminelen in de Molenwijk zijn gewaarschuwd. Ze worden in de gaten gehouden door de buurtbewoners. Een bord in de Gerberastraat laat de criminelen zien dat het menens is. Internetzender Podkat was bij de onthulling van het nieuwe bord.

Proefkonijnen in de Uitwatering

21 februari 2017

Kun je surfen op de golf die ontstaat bij een dijkdoorbraak? Presentatoren Geraldine Kemper en Jan Versteegh van het tv-programma Proefkonijnen namen op 3 januari de proef op de som in Katwijk.

Ronddwalen in het nieuwe zwembad

17 februari 2017

Het nieuwe zwembad staat er nog niet, maar toch kun je al even binnen rondlopen. Van het toekomstige zwembad aan de Piet Heinlaan is een 3D animatie gemaakt waardoor je alvast een kijkje kan nemen.

Katwijk kleurt wit

13 februari 2017

Sneeuwpoppen, sleeën en sneeuwballen. Katwijk werd afgelopen weekend in het wit gestoken en dat zorgde voor mooie 'kiekjes' en sneeuwplezier.

Podkat - Strijd om de Duinvallei

25 januari 2017

Op social media is onrust ontstaan over het project 'Initiatief Duinvallei'. Burgers krijgen de kans van de gemeente om zelf invulling aan dit stuk grond te geven, zonder bemoeienis van de gemeente. Maar nu wil de gemeente toch een stuk grond reserveren voor zogenoemde spoedzoekers (jonge Katwijkse ...

Video: eerste stormoefening met nieuwe reddingsboot

16 januari 2017

De vrijwillige bemanning van de KNRM Katwijk heeft op zaterdag 14 januari geoefend op het brandingvaren met de reddingboot ´Edith Grondel´.

Eerste Nieuwjaarsduik in Katwijk Binnen (video)

01 januari 2017

Een eigen Nieuwjaarsduik voor Katwijk Binnen. Niet in de zee of het Valkenburgse Meer, maar gewoon in de Rijn. Kees van Duijvenbode en Niels Kuijt willen een nieuwe traditie starten.

Politie filmt inbraakoefening Rijnsoever

27 december 2016

Politie, buurtbewoners, social media en een politiehelikopter waren op woensdag 7 december onderdeel van een realistische inbraakoefening in de wijk Rijnsoever. De oefening werd georganiseerd op initiatief van buurtwhatsappgroep Rijnsoever in samenwerking met politie Katwijk. De buurtbewoners wisten ...

RIVM: voetballen op kunstgras veilig

20 december 2016

Voetballen op kunstgrasvelden is niet gevaarlijk. Dat blijkt uit onderzoek van het RIVM dat ongeveer 100 voetbalvelden heeft onderzocht.

Dorpskerkvrijwilligers maken kerstfilm

09 december 2016

In de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn worden op zaterdag 24 december twee bijzondere kerstgezinsdiensten gehouden. Met medewerking van een grote groep vrijwilligers wordt de film ‘Kerstfeest is altijd dichtbij’ vertoond.

Podkat: herinrichting centrum

01 december 2016

Volgend jaar begint de herinrichting van het winkelcentrum van Katwijk aan Zee. Dan verdwijnen de parkeerplaatsen van het Andreasplein en wordt ook de Princestraat autoluw. De gemeenteraad ging na uitgebreide discussies in grote meerderheid akkoord met het extra gevraagde krediet van 233.000 euro bo ...

Podkat: Sinterklaas

21 november 2016

Hopelijk zijn de Katwijkse kindertjes lief geweest, want de Sint is weer in het land. De goedheiligman bracht zaterdag een bezoekje aan Katwijk aan den Rijn. De mannen en jongens van Podkat hebben de oude man een handje geholpen.

Podkat - Frisfeest

15 november 2016

JVC de Schuit organiseerde afgelopen zaterdag een frisfeest. Maar vinden de kids een frisfeest nog wel leuk? Jörn van 'Kidkat' mocht ook voor het eerst de deur uit en doet onderzoek.

Podkat - Halloween

09 november 2016

Het was de eerste keer en met zo'n honderd deelnemers een succes, vindt Leon Krijgsman van de winkeliersvereniging Bosplein. Maar niet iedereen was blij met het Halloweenfeest in Katwijk.

KRB 'oefent' met duiken

08 november 2016

Bij de Katwijkse Reddingsbrigade gaat het duiken nog niet helemaal soepel. Dat is ook bij website Dumpert niet onopgemerkt gebleven. Het filmpje is al bijna 20.000 keer bekeken.

In vogelvlucht over de Katwijkse kust

04 november 2016

Als een vogel vliegend over de de 65 kilometerlange kustlijn. De beelden laten zien het Katwijkse strand er in september uitzag.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer