Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Katwijkers geven ongezouten mening over Tweede Kamerverkiezingen

13 maart 2017

De verkiezingen voor de Tweede Kamer een ver van je bed show? Dit jaar niet. Internetzender Podkat en nieuwswebsite allesoverkatwijk.nl slaan de handen in één en halen de verkiezingen naar Katwijk. Tijdens de verkiezingsavond zenden zij live 'Wat kiest Katwijk' uit, een talkshow voor én met de Katwijkers.

De NOS presenteert om 21.00 uur de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos. Op basis van dit onderzoek wordt bekend hoe Nederland in grote lijnen gestemd heeft. Maar wat is de stemming in Katwijk?

Podkatpresentatoren Leendert van Duijn en Jacob Dijk gaan aan tafel met bekende en minder bekende dorpsgenoten. Vanaf 22.00 uur barst in café The Safe aan de Voorstraat de discussie los. De politici krijgen de kritische en ongezouten mening van de Katwijkers te horen. Hoe hebben de partijen het er vanaf gebracht?

Het is niet de eerste keer dat de mannen van Podkat een online show weggeven. De internetzender haalde al eens het landelijke nieuws door de toen 16-jarige sollicitant voor het burgemeesterschap in Katwijk te presenteren tijdens een persconferentie. De tweede liveshow tijdens de Tweede Kamerverkiezingen moet een voorproef worden op de lokale gemeenteraadsverkiezingen in 2018. De twee lokale nieuwszenders willen dan groot uitpakken.

De talkshow is woensdag vanaf 22.00 uur live te volgen op de Facebookpagina van Podkat en Alles over Katwijk. Meepraten en de redacties van de nieuwszenders aan het werk zien? Dat kan ook. Stuur een mail naar redactie@podkat.nl en verzeker een plek tijdens de uitzending.

Meer Video's en Vlogs nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer