Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Automobilisten in Valkenburg beboet
27 maart 2017

De politie heeft maandagochtend tussen 08.00 en 08.30 uur vijf automobilisten in Valkenburg een bekeuring gegeven. De automobilisten werden aangehouden bij een snelheidscontrole in de Hoofdstraat.

IJsclub Voorwaarts wil meer vrouwen op de fiets

27 maart 2017

Meer vrouwen op de racefiets of mountainbike. Dat is één van de doelstellingen van de Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk voor dit jaar. Een ideale manier om met deze sport te beginnen is de cursus Start2Bike. Met dit laagdrempelige trainingsprogramma van wielersportbond NTFU kr ...

Inschrijving Kattukse Nach

27 maart 2017

Katwijkse bands en DJ’s opgelet. De inschrijving voor alweer de tiende editie van de Kattukse Nach start op woensdagavond 26 april. Drie Katwijkse bands en een Katwijkse DJ krijgen de kans om te spelen voor een groot en enthousiast publiek. Het inmiddels legendarische Katwijkse feestje wordt deze ...

Grasshoppers verliest in bekerfinale

27 maart 2017

Basketbalvereniging Grasshoppers is afgelopen zaterdag gastheer geweest voor de nationale bekerfinales voor de rolstoelbasketballers, dames U20 en dameseredivisie. Met behulp van vele vrijwilligers werd sporthal Cleijn Duin omgetoverd tot een ware basketbalarena. Daarnaast is er ook achter de scherm ...

Vissers sieren strand van Katwijk

27 maart 2017

Het Katwijkse strand werd afgelopen zaterdag vergezeld door 135 zoutwatervissers. De lange strook met hengels trok een hoop bekijks van de vele wandelaars die van het mooie weer gebruik maakten.

Katwijk spik en span

25 maart 2017

Katwijk zal er na dit weekend een stuk schoner uitzien. Bijna 250 deelnemers hebben zich aangemeld voor de Opschoonweek in Katwijk. De deelnemers hebben de week vandaag afgetrapt.

Ongeval met 'Ziesel' op strandafgang

25 maart 2017

Op een strandafgang in Katwijk ter hoogte van de Seinpoststraat heeft zaterdagmorgen een ongeval plaats gevonden met een zogenoemde 'Ziesel'.

Miss Montreal en De Staat op Oranjerock

25 maart 2017

Oranjerock heeft dit jaar Miss Montreal, De Staat en Memphis Maniacs op het podium. Dat maakte de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn vandaag bekend.

Andreasplein autovrij en nieuwe parkeerregels in centrum

24 maart 2017

Aanleiding voor de toekomstige herinrichting van het Andreasplein en de Princestraat is dat het centrum van Katwijk aan Zee parkeervrij en autoluw wordt. Hoewel de werkzaamheden aan het Andreasplein pas in oktober starten, is het plein vanaf maandag 3 april aanstaande al niet meer toegankelijk voor ...

Bestrijding meeuwenoverlast weer voortgezet

24 maart 2017

De bestrijding van de meeuwenoverlast wordt weer voortgezet. De gemeente zet dit jaar vooral in op het ongeschikt maken van broedplaatsen, het verstoren van broedplaatsen en het dompelen van eieren in olie. Er worden twee nieuwe bestrijdingsmethoden getest: het plaatsen van een nestkast voor slechtv ...

Sollicitanten burgermeesterschap gaan mee het graf in

24 maart 2017

De vertrouwenscommissie en gemeenteraad hebben een nieuwe burgemeester uit de hoge hoed getoverd, maar hoe ze tot die beslissing zijn gekomen, blijft voor altijd geheim. Wie een baantje als burgemeester in Katwijk wel zag zitten, zullen we dus nooit te weten komen.

Directie Opleidingsschool 'furieus'

23 maart 2017

'Een hele rare streek'. Dat vindt de directeur van de Christelijke Opleidingsschool aan de Parklaan in Katwijk van het besluit om geen nieuwe sportzaal te bouwen naast de school.

K&O Folk in 't Zandgat

23 maart 2017

K&O verzorgt zaterdag 8 april een folkconcert in 't Zandgat aan de E.A. Borgerstraat in Katwijk aan Zee met Finvarra.

VVD kan hulp goed gebruiken

23 maart 2017

INGEZONDEN VVD - Zo, nu gaan we aan de slag! Op 15 maart hebben 8.212 kiezers in de gemeente Katwijk op de VVD gestemd.

Uitgeverij Verhagen verstevigt positie in Cluster Leiden

23 maart 2017

Uitgeverij Verhagen heeft in samenwerking met de Koninklijke BDU het voornemen om - na afronding van de adviesprocedure bij TMG- het verspreidingsgebied van Verhagen fors uit te breiden.

Nieuwe burgemeester al in bezit van Kattekse knip en Valkenburgs nipje

22 maart 2017

Een dag na de bekendmaking stonden de eerste Katwijkse reporters al bij de nieuwe burgemeester van Katwijk op de stoep. Internetzender Podkat bracht een bezoekje aan de gemeente Twenterand, waar Cornelis Visser op dit moment nog burgemeester is.

HvK: College schiet volledig door

22 maart 2017

INGEZONDEN HART VOOR KATWIJK - Heeft u de laatste plannen van het college gelezen? Niet alleen de bibliotheek maar zelfs de muziekschool moet met alle geweld naar de Noordzeepassage. Hart Voor Katwijk heeft altijd het standpunt gehad: niet doen! Het past niet en dat laten diverse onderzoeken ook zie ...

Boekenweek in bieb

22 maart 2017

In de Katwijkse bibliotheek wordt de 82ste Boekenweek gevierd. In de vestigingen van Bibliotheek Katwijk Van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 2 april wordt aandacht besteed aan dit jaarlijkse boekenfestijn.

Gemeente en leerlingen aan de slag op Boomfeestdag

22 maart 2017

Leerlingen van verschillende basisscholen in Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg worden vandaag aan het werk gezet op nationale Boomfeestdag. Samen met de wethouders en wijkbeheerders worden er meer dan 20 bomen geplant in de gemeente.

Gemeente wil pool van verkeersregelaars voor evenementen

21 maart 2017

Als de zon meer gaat schijnen, weet je dat het evenementenseizoen is aangebroken. In Katwijk vinden veel evenementen plaats. Daar is de gemeente blij mee. Grote groepen mensen beleven hier plezier aan en deze evenementen maken de gemeente levendig en aantrekkelijk.

Sandbeach Katwijk: dé modewinkel voor de stoere moderne vrouw

21 maart 2017

Sandbeach Katwijk is dé modewinkel voor de stoere moderne vrouw. Met ons merkenpakket; Isla Ibiza, Cream, Kaffe, Object, Maryley Jeans, Follie di Garbo en Studio Mo bieden wij een gevarieerde collectie met veel verschillende stijlen! Met elke week nieuwe items.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer