Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Gemeente maakt fout in vergunning voor de Kattekse Nach
25 april 2017

De gemeente heeft een fout gemaakt in het verlenen van een vergunning voor de Kattekse Nach morgenavond. Het evenement moet daarom noodgedwongen naar binnen, in De Schuit.

Arie Twigt pakt dubbel en maakt debuut bij Nederlands rolstoelbasketbal

25 april 2017

Katwijker Arie Twigt (16 jaar) mag sinds eind februari meetrainen met het Nederlands Herenteam rolstoelbasketbal.

Dodenherdenking bij monument

25 april 2017

Op donderdag 4 mei is jaarlijks de Nationale Herdenking plaats. Dan herdenken wij de Nederlandse oorlogsslachtoffers – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog of daarna in oorlo ...

SGP: Raad besluit monumenten te verlichten

25 april 2017

INGEZONDEN SGP - Tijdens de raadsvergadering van donderdag 20 april heeft de Katwijkse gemeenteraad unaniem ingestemd met het besluit om de monumenten de Vuurbaak, museum Oud Rijnsburg en het oorlogsmonument aan de Zeeweg te verlichten.

Herinrichting Mausoleum centraal bij bijeenkomst Genootschap Oud Rijnsburg

25 april 2017

Jacco Knape, wethouder van de gemeente Katwijk en Karin van Iterson van het bureau Hakijk, verzorgen tijdens de jaarvergadering van het Genootschap Oud Rijnsburg een presentatie over de herinrichting van het gebied rond het Mausoleum. De jaarvergadering en ontmoetingsavond is op woensdag 3 mei om 20 ...

Koninklijke penningmeester bij basketbalclub Grasshoppers

24 april 2017

Burgemeester Frank Koen heeft vorige week een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Paul Schaddé van Dooren (57).

Bestuurder vlucht na aanrijding

24 april 2017

Bij een flinke aanrijding op de Lageweg in Katwijk zijn zaterdagavond meerdere gewonden gevallen. De bestuurder ging er na het ongeluk vandoor, maar is na zijn vluchtpoging alsnog aangehouden.

Gemeente, Naturalis en Natuurcentrum slaan handen in één

22 april 2017

Naturalis, het Natuurcentrum Katwijk en de gemeente Katwijk hebben met elkaar geconstateerd dat een intensievere samenwerking een positieve bijdrage kan leveren aan het behalen van hun doelstelling op het gebied van duurzaamheid en natuureducatie. De partijen slaan daarom de handen in één en sprek ...

Uitbreiding Hoornespassage stapje dichterbij

21 april 2017

Voor de hele gemeente Katwijk is een Retailvisie Leidse Regio vastgesteld (2016). Deze visie beschrijft wat er moet gebeuren met vier wijkwinkelcentra in onze gemeente, zodat deze centra in de toekomst aantrekkelijk blijven met een compleet winkelaanbod. De Hoornespassage is hier één van. Eerder w ...

Schade Cruyff Court lost zichzelf op

21 april 2017

Het nieuwe Johan Cruyff Court aan de Zonnebloemstraat in de Molenwijk is nog niet officieel geopend, maar vorige week werd de eerste schade al toegebracht. Vandalen bekladden de middencirkel met tekst.

Avondvierdaagse vanuit Molenwijk

21 april 2017

Wijkvereniging Molenwijk organiseert voor de 46ste keer de avondwandelvierdaagse van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 mei. Maandag 15 mei is de inhaalavond.

Herinrichting Rijnstraat uitgesteld

21 april 2017

De herinrichting van de Rijnstraat en Turfmarkt in Katwijk-Binnen is uitgesteld naar 2018. Dat antwoordt het college van burgemeester en wethouders op vragen van Gemeentebelangen.

Katwijkse jongeren brengen minder bezoek aan Halt

20 april 2017

Katwijkse jongeren hebben vorig jaar minder bezoek gebracht aan Bureau Halt. Het aantal jongeren uit de gemeente met een doorverwijzing naar Halt is ongeveer gehalveerd. In totaal zijn er 111 jongeren tussen de 12 en 18 jaar doorverwezen naar Halt. In 2015 waren dit er nog 260.

Vergadering Gemeenteraad 20 april

20 april 2017

Op donderdag 20 april vergadert de gemeenteraad vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. Op de agenda staan 2 debatten en besluitvorming over onder andere appartementen bij Villa Allegonda en de duurzaamheidsagenda.

Drone-experts tonen mogelijkheden op Locatie Valkenburg

20 april 2017

Experts op het gebied van drones en onbemande systemen hebben vandaag in de Theater Hangaar op voormalig vliegkamp Valkenburg op verzoek van de gemeente Katwijk, demonstraties en presentaties gegeven.

Feestelijke opening haal- en brengpunt bieb in Roskam

20 april 2017

Het nieuwe haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk in de Roskam wordt donderdagmiddag geopend. Hier kunnen leden van de bieb hun boeken inleveren vanuit alle bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Er kunnen ook gereserveerde boeken, die via de website van de bibliotheek (www. ...

Stichting Huurdersbelangen wil meer bewonerscommissies

19 april 2017

Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) wil in ieder wooncomplex van woningcorporatie een bewonerscommissie. De Stichting heeft daarom 2.000 brieven verstuurd met een oproep aan bewoners.

Kampioenen gezocht

19 april 2017

De Katwijksche Post verzamelt alle kampioenen in de gemeente Katwijk.

Onderzoek naar Blue Energy demo-pilot bij uitwatering

19 april 2017

Het hoogheemraadschap van Rijnland, de Provincie Zuid-Holland, de gemeenten Katwijk en Noordwijk en REDstack BV gaan de mogelijkheden voor de bouw van een Blue Energy demo-pilot bij het uitwateringskanaal in Katwijk onderzoeken. Binnenkort ondertekenen zij hiervoor een verlengde Blue Energy Deal. Ee ...

Quick Scan Dementie in Katwijk

18 april 2017

Welzijnskwartier Katwijk zoekt mantelzorgers van mensen met dementie uit de gemeente Katwijk, die mee willen doen aan een speciaal onderzoek naar de stand van zaken rondom dementie in Katwijk. Op maandagavond 8 mei is er van 19.00 tot 21.30 uur in de Voorhof in Rijnsburg een groepsgesprek voor mante ...

Henk & Melle in De Schuit

18 april 2017

Het legendarische duo Henk & Melle staat vrijdag 21 april op het podium van jongerencentrum De Schuit voor een gratis sessie. De twee mannen hebben afzonderlijk van elkaar al een bijzondere bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer