Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

De Katwijkse Apotheek introduceert 24/7 afhaalservice

15 maart 2016

Vanaf vandaag is het mogelijk 24/7 medicatie op te halen in de afhaalautomaat van De Katwijkse Apotheek. Apotheker Piet Ooms: 'Vanaf heden kunt u zelf uw medicatie ophalen in de apotheek zonder tussenkomst van ons deskundig personeel. Dat geldt voor medicatie die hiervoor geschikt is, bijvoorbeeld herhaalservice, zelfzorgaankoop, anticonceptiepil of herhaalrecepten.

Naast de deur in de tussenhal van De Katwijkse Apotheek aan de Randweg 47 staat een prachtig Zelfbedieningsautomaat. Als u zich voor deze gratis service aanmeldt (kan telefonisch, maar kan ook aan de balie geregeld worden) ontvangt u een mailbericht met instructie's en een unieke toegangscode. Met deze code kunt u de deur van Medisch Centrum De Coepel openen en komt u in de tussenhal en kunt u gebruik maken van de automaat. Op het scherm voert u opnieuw uw unieke toegangscode in, gevolgd door uw geboortedag en geboortemaand. De automaat zoekt uw bestelling op en levert deze uit via een van de zeven luikjes."

Apotheker Joke Haasnoot is ook enthousiast. "Gebruiksgemak en vrijheid voor onze klanten. Vanaf de introductie krijgen wij louter positieve reacties. Geen lange wachttijden meer, maar zelf bepalen wanneer de medicatie wordt opgehaald. Hoe kunt u er gebruik van maken? Meld u aan bij een van een van onze apotheken en beleef ook dit gebruiksgemak. Nog geen klant van De Katwijkse Apotheek? Loop even naar de balie en wij regelen het allemaal, ook de opzegging bij uw oude apotheek."

Helaas kan niet alle medicatie zelf worden opgehaald. Gekoelde producten (o.a. insuline, vaccins) en medicatie welke voor de eerste keer gebruikt worden of met een bijzondere gebruiksinstructie zijn uitsluitend te verkrijgen aan de balie. Want goede en veilige zorg blijft bij De Katwijkse Apotheek bovenaan staan.

Meer Zorg & Welzijn nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer