Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Mediskin: Huidbehandeling op HBO niveau

01 september 2015

Veel mensen krijgen op een bepaalde leeftijd te maken met het vasthouden van vocht in de benen en enkels. Dit wordt oedeem genoemd. Door de spanning die op de benen komt te staan, gaat dit vaak gepaard met een slechte huidconditie, spataderen en soms zelfs open wonden.

Bij MediSkin kunt u terecht voor onder andere oedeemtherapie en wondzorg om uw benen weer in een goede staat te brengen. Daarnaast zijn wij er ook voor huidaandoeningen als: acne, couperose, ongewenst haar, pigmentvlekken, steelwratjes, littekens en huidveroudering. En we hebben een borstprothesespecialiste in huis. Zij kan naast het aanmeten van borstprotheses, u uitstekend helpen bij het vinden van de juiste lingerie.

Wij zijn sinds kort gevestigd op de Randweg 35a te Katwijk, in de oude Coepel (Sommigen van u kennen ons misschien al van de praktijk op Rosmolen 36 te Leiden). Daar kunt u sinds 2011 zonder verwijzing van een huisarts of medisch specialist terecht bij een huidtherapeut, mits uw zorgverzekeraar vraagt om een verwijzing. Wij beginnen met een intakegesprek waarin we bekijken of u op het juiste adres bent.

Afhankelijk van uw basis- en aanvullende zorgverzekering, de indicatie en de soort en duur van de behandeling, komt u in aanmerking voor een vergoeding. Meer informatie over vergoedingen vindt u op de website van uw zorgverzekeraar.

Wij zijn ook u graag van dienst. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team van huidtherapeuten staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ons telefoonnummer is: 071-5233467. Wij werken op afspraak, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Let op! Ons nieuwe adres is: Cleijn Duinplein 24 in Katwijk. 

Bezoek ook onze webite: www.mediskin.nl

Meer Zorg & Welzijn nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer