Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Opening Halokliniek Katwijk

18 november 2015

Op zaterdag 21 november opende Halokliniek Katwijk aan de Tramstraat 112a haar deuren.

Op 5 minuten lopen van zee, strand & duinen ligt Halokliniek Katwijk. Een kliniek voor halotherapie, andullatietherapie & floaten waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht, en een ontspannen sfeer centraal staan. Tal van aandoeningen kunnen onze levenskwaliteit aardig in het gedrang brengen. Vooral chronische aandoeningen kunnen slopend zijn voor lichaam en geest. Maar ook stress, burn-out en ernstige vermoeidheid komen in opmars doordat er steeds minder tijd is voor rustpauzes. We haasten ons van de ene afspraak naar de andere. We hebben het druk met werk, kinderen of zorg voor een naaste waardoor we vergeten goed voor onszelf te zorgen! In de toekomst zullen we steeds vaker moeten investeren in onze eigen gezondheid! Bij ons kunt u terecht voor pijnverlichting, herstel en maximale ontspanning, zodat u weer met volle teugen van het leven kunt genieten!

Halotherapie

In de zoutkamer van Halokliniek Katwijk bootsen wij een microklimaat na uit de mediterrane zoutmijnen. Halotherapie kan helpen bij verschillende huid en longaandoeningen zoals: astma, eczeem, COPD, hooikoorts, psoriasis en bronchitis.

Andullatie

Andullatietherapie is een nieuwe, pijnloze en medisch erkende methode om pijn te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte. Andullatietherapie helpt bij verschillende aandoeningen zoals: Reuma, fibromyalgie, chronische rugklachten, gewrichtspijnen en hernia. Naast pijnverlichting bij chronische aandoeningen is andullatietherapie ook zeer geschikt voor (top)sporters, door de diepwerkende spierandullatie kan het zorgen voor sneller herstel na het sporten, het verzachten van spierpijn en krampen, en sneller herstel bij blessures.

Floaten

Floaten is een unieke en effectieve manier om maximaal te ontspannen, pijn te verlichten en stress te verminderen. Tijdens het floaten drijf je op een laag speciaal zout water (epsomzout) van zo’n 30 cm, in een daarvoor speciaal ontwikkelende floatroom. (dode zee effect)

Kennismakingsactie

Vanaf de open dag op zaterdag 21 november kunt u een maand lang profiteren van een aantal aantrekkelijke kennismakingsaanbiedingen.

3 x floaten voor €85
10 x Andullatie voor €95
10 x Halotherapie voor €185

Meer informatie op de website

Meer Zorg & Welzijn nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer