Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Snel en betrouwbaar diagnostisch onderzoek dicht bij u

22 september 2015

SCAL Medische Diagnostiek is uw adres voor medisch diagnostisch onderzoek dicht bij huis. Eén van de afnamelocaties van SCAL kunt u vinden in Medisch Centrum De Coepel in Katwijk.

Hier kunt u onder meer terecht voor bloedafname en inleveren van uw lichaamsmateriaal, een hartfilmpje en 24-uurs bloeddrukmetingen, op verwijzing van uw huisarts. SCAL staat voor betrouwbare, snelle informatie over uw gezondheid. We werken nauw samen met zorgverleners zoals (huis)artsen, specialisten ouderengeneeskunde en verloskundigen. De contacten met de huisartsen zijn warm en wij verzekeren u dan ook van een persoonlijke behandeling. Op basis van de informatie die wij u geven over uw gezondheid, kunt u – samen met uw (huis)arts – voor uzelf de juiste keuzes maken.

SCAL Medische Diagnostiek verricht al sinds 1957 onderzoek op verzoek van huisartsen en andere verwijzers in de regio Leiden. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een full service medisch diagnostisch centrum met meer dan 30 afnamelocaties. U kunt onze locatie in Medisch Centrum De Coepel aan de Randweg 47 bezoeken op doordeweekse dagen van 8 tot 11 uur ’s morgens. Bent u niet in staat om naar ons te komen? Op verzoek van uw huisarts bezoeken wij u dan thuis.

Bezoek onze website www.scal.nl voor meer informatie.

 

Meer Zorg & Welzijn nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer