Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Over ons

Door en voor Katwijk

Alles over Katwijk brengt als onafhankelijke portal nieuwswebsite alles over Katwijk wat, voor Katwijkers en mensen die van Katwijk houden, echt interessant is. Nieuws uit verschillende bronnen, activiteiten en vacatures. Maar ook diverse leuke rubrieken, informatie over oud Katwijk en een handige lokale zoekmachine. Wij verzamelen nieuws en werken zelfstandig aan producties en artikelen met een eigen redactie die bestaat uit echte Katwijkers en - niet te vergeten - de Katwijkse samenleving.

Groot bereik

Alles over Katwijk is vanwege de hoge bezoekersaantallen een uitstekend medium om nieuws te delen of te adverteren. De website én sociale media hebben een enorm bereik. Sommige berichten worden in één dag tijd meer dan 45.000 keer bekeken en er zijn weken bij dat we meer dan 220.000 personen bereiken. Alles over Katwijk staat hoog in de zoekmachines en is sinds de start in 1997 de best bezochte portal nieuwswebsite van Katwijk. In 2015 bezochten meer dan 1.000.000 mensen de website. In 2016 is het bezoekersaantal bijna verdubbeld.  

Nieuws en advertorials

Naast algemeen nieuws, activiteiten nieuws en politiek nieuws, brengen wij advertorials, zakelijk nieuws, in verschillende categoriën. Dit nieuws wordt al dan niet in combinatie met een advertentie geplaatst waar wij zeer scherpe tarieven voor berekenen. Op deze wijze promoten wij graag de lokale bedrijvigheid. De redactie maakt op basis van de inhoud (attentiewaarde) de keus om deze artikelen ook als algemeen nieuws en in de sociale media te publiceren.

Visie 2016-2017

We gaan onderzoeken en uitwerken hoe we een nog belangrijkere bijdrage kunnen blijven leveren aan de lokale nieuwsinfrastructuur. Daarnaast willen we ons nog meer onderscheiden door nieuws te brengen vanuit de poriën van de buurt, over onderwerpen die echte Katwijkers (liefhebbers van Katwijk) belangrijk en/of leuk vinden. In 2016 wordt de redactie versterkt, in 2017 introduceren we een nieuwe website en staat de uitgifte van een speciale krant die Katwijk ademt op het program. 

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer