Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Persbericht mailen

Heeft u nieuws voor of over Katwijk?

Maak het gratis bekend aan vele mensen tegelijk via onze website en/of social media kanalen. Mail uw persbericht naar: redactie@allesoverkatwijk.nl

Foto of film erbij geeft extra attentie
Voeg één of meerdere mooie, grote foto(s) bij het (pers)bericht. Liefst liggende foto's van minimaal 1000 px breed. Heeft u op YouTube een leuk filmfragment? Stuur dan ook de YouTube-link van het filmfragment mee. Wij plaatsen het bericht met foto(s) en filmfragment op de website www.allesoverkatwijk.nl (en in alle social media van Alles over Katwijk). Het bereik is groot! Er zijn weken bij dat we meer dan 220.000 personen bereiken! Nieuws voor onze website kan zowel interessant zijn voor particulieren als bedrijven. Heeft u bedrijfsnieuws? Wij hebben diverse interessante nieuwsrubrieken waar u aan mee kunt doen. Informeer!

Let op dat tekst, foto(s) en film vrij zijn van rechten (haal ze niet zomaar van internet). Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgschade van aangeleverde bestanden. De redactie behoudt zich het recht voor om berichten niet te plaatsen en/of aan te merken als commercieel. Wij streven naar berichtgeving met een hoge attentiewaarde voor Katwijk. De redactie stelt iedere bijdrage bijzonder op prijs!

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer